مزایای استفاده از پنل پیامک آزمایشگاه
تا اکنون برای یک آزمایش چند دقیقهای چقدر منتظر شدید، یا این که چهقدر برای بیمۀ رادیولوژی یا سونوگرافی از آزمایشگاههای گوناگون پرسوجو کردید؟
آزمایشگاهها فضاهای شلوغی میباشند و مراجعان می بایست ساعت ها برای نوبت در انتظار بمانند، یا برای دریافت کردن پاسخ آزمایش گاهی بارهاوبارها زنگ بزنند و بیشتر وقتها کسی پاسخگو نیست. درحال حاضر وقتی به اخبار مرتبط با دفترچه، بیمههای طرف قرارداد هر کلینیک و امکانات موردنیاز برای اعمال برخی آزمایشها برسیم، متوجه می شوید چقدر آزمایشگاههای سطح شهر هنوز با نحوههای سابق مدیریت می شوند و زمان زیادی از مراجعان می گیرند!
به عنوان مثالً آزمایشی مانند سونوگرافی ساعتها بیماران را معطل میکند و همین سبب ازدحام بیشتر در آزمایشگاه می شود. پاسخگویی به مراجعان، پاسخ دادن به تلفن و نوبتدهی به بیماران پشت خط سبب ازدحام بیشتر محیط و آشفتگی میگردد! آن هم در محیطی که بعضی مریض میباشند و نیاز به آرامش دارند.
شما تحت عنوان رئیس یک آزمایشگاه مطلقاً میدانید که خیلی از بیماران استرس و عجله دریافت نتیجۀ آزمایش را دارند، یا این که جواب مثبت آزمایش بعضی بیماریهای سخت مانند سرطان می بایست مسلماً همراه با مشورت درمانی و پزشکی باشد. تعدادی از مراجعان هم که سن بالایی دارا هستند، نمیتوانند در انتظار وقت بمانند!
به طبع با این نمونهها متوجه شدید که مراجعان نیازمند هستند تا دربارۀ امکانات کلینیک و اینکه اصلاً چه آزمایشهایی را اجرا میکنید یا با چه بیمهای طرف قرارداد میباشید، بیشتر بدانند و آنگاه به آنجا مراجعه نمایند! از طرفی آنان می خواهند وقت خود را سریع رزرو نمایند و برای یک آزمایش چندین دقیقه ساعتها چشم به راه نباشند.
درحال حاضر به نظر شما اطلاعرسانی مورد نیاز و رابطه دو طرفه با مشتری چه گونه اجرا میگردد؟ چه راهکارهایی به ذهنتان می رسد که هم تبلیغات و بازاریابی برای آزمایشگاه باشد، هم رابطه دوطرفه گروه و بیمار مهیا نماید و هم خدماتی بهتر ارائه دهد؟
شیوههای بازاریابی و تبلیغات آزمایشگاه
چنانچه مدیر آزمایشگاه میباشید، بایستی ضمن علم پزشکی به طبعً توان مدیریت خوبی هم داشته باشید چون مدیریت اینگونه مجموعهای دائماً با بیمارانی در ارتباط میباشد که نگرانی و استرس پاسخ آزمایش را دارا هستند. از طرفی بعضی آزمایشها در وضعیت خاصی اجرا می شود و همراه با رعایت رژیم غذایی یا خودداری دارویی میباشد. اکنون در کنار این موردها انجام آزمایش ویروسهای ناشناخته مثل بیماری کرونا-ویروس کرونا هم نشان میدهد که مدیریت آزمایشگاه مستلزم اگاهیرسانی دقیق به مراجعان و رابطه دوطرفه با آنهاست.
توصیه شما برای این اطلاعرسانی چیست؟ با چه روشی میتوان به مراجعان و بیماران دربارۀ داروهای تازه، آزمایشهای دقیقتر و یا تجهیزات خوب اطلاع داد یا این که اصطلاحاً بازاریابی کرد تا بیماران برای اجرا آزمایش مربوطه به آنجا مراجعه نمایند؟ با ما همراه باشید تا در این مورد مقداری حرف بزنیم!
کانالهای اجتماعی، فرصتی برای رابطه نزدیک با مشتری!
حال دیگر کمتر کسی را میتوانید پیدا کنید که از کانالهای اجتماعی استفاده نکند. اینستاگرام، لینکدین و تلگرام را شاید بتوان کاربردیترین کانالهای اجتماعی دانست که به نیروی کار آزمایشگاه این فرصت را می دهد تا ارتباطی دو طرفه با بیماران داشته باشند.
درین کانالها با نحوههای متعدد میتوان دربارۀ انواع آزمایش با بیماران حرف کرد و در شرایطی که نیاز به مشورت پیش از آزمایش و یا این که رعایت تغذیه باشد، به بیماران مشورت اعطا کرد تا با فرایند اعمال آزمایش آشنا شوند. برای همین بخش اعظمی از کلینیکها این روز ها در کانالهای اجتماعی حضور مستمر دارند تا دربارۀ آزمایشهای گوناگون، نکات بهداشتی، آزمایشهای جدید با بیماران سخن نمایند.
تبلیغات محیطی و بیلبوردی
رزرو بیلبوردها، پخش بروشورها و تراکتها تحت عنوان قدیمیترین شیوههای بازاریابی شناخته میشوند که هنوز هم پرطرفدار میباشند. معمولاً آزمایشگاه با تهیه و توزیع تراکت درباره انواع آزمایشها، شیوههای درمانی و یا امکانات جدید به شهروندان اطلاع رسانی مینمایند.
جالب میباشد بدانید که علیرغم قدیمی بودن این شیوه، هنوز بخش اعظمی به خواندن بروشورهای پزشکی علاقه مند هستند و ترجیح میدهند از این شیوه درباره معالجهها و داروهای جدید بدانند.
ایمیل مارکتینگ
ارسال ایمیلی که دربردارنده داده ها اثر گذار و اصلی دربارۀ شیوههای تشخیص بیماری و اجرا آزمایشهای به روز باشد، میتواند توجه بخش اعظمی از مراجعان را به خودش جلب نماید. درین پست الکترونیک، بعداز توضیحات مختصر میتوان به مراجعان اگاهی بخشید که دستگاه یا طرز نقل شده در متن ایمیل، در آزمایشگاه موجود میباشد یا این آزمایش با وضعیت خاص در مجموعه انجام می شود. اما یادتان باشد که ایمیل مارکتینگ نیازمند داشتن نشانی پست الکترونیک مراجعان میباشد و بنابر داده های عددی بیشتراز نیمی از آدرس اینترنتیها خوانده نمیشود.
موتور جستوجوی گوگل و به کارگیری از گوگل ادز
هنگامی آدرسی را بلد نیستیم، دربارۀ چیزی نمیدانیم و یا این که به دنبال دکتر معالج و کلنیک معتبری هستیم، اولی کاری که می کنیم چیست؟ صحیح است. سرچ کردن در گوگل! همین سبب ساز گردیده تا تبلیغات گوگل یا این که به عبارتی گوگل ادز تحت عنوان شایسته ترین نحوه بازاریابی در بخش اعظمی از گروهها شناخته گردد.
گوگل ادز و پنل پیامک آزمایشگاه
بیماران هم از این قاعده مستثنی نیستند و معمولاً درباره پزشک معالج، کلینیک یا این که حتی بیماریشان در گوگل سرچ کرده و به عبارتی نتایج برگه نخستین را میخوانند. در واقع کمتر کاربری را می توانید پیدا نمائید، که به سراغ صفحه های بعدی برود. گوگل ادز یا این که تبلیغات گوگل در همین نقطه به آزمایشگاه شما کمک مینماید تا با قرار دریافت کردن در لیست پنج رتبۀ اولیه گوگل یکی به عبارتی نتایجی باشد که بیمار روی آن کلیک مینماید.
یک آزمایشگاه بی نقص، پنل پیامکی کم دارد!
نیروی کار آزمایشگاه نیاز به ارتباطی دوطرفه با مراجعان دارند تا از آنها درباره فضا کلینیک و نیروی کار نظرسنجی نمایند، برای زمان آزمایش وقت بدهند یا نتیجه آزمایش را به آنان اعلام نمایند. از طرف دیگر خودتان را به جای بیماران بگذارید و ملاحظه کنید چه انتظاری از یک کلینیک حرفه ای دارید تا مدام برای هر نوع آزمایشی به آنجا رجوعنمایید، درانتظار نمانید و خدماتی حرفه ای دریافت نمایید. هیچ کدام از طریقهایی که بالا گفتیم، همۀ این موردها را باهم ندارند یا این که به زبان ساده مشمول همۀ این سرویس ها نمیشوند.
هم اکنون راه حل چیست؟ مدیر آزمایشگاه با چه روشی میتواند مجموعه را عالی مدیریت نماید که هزینه پایینی داشته باشد، از ازدحام مراجعان و منتظر ماندن آن ها بکاهد و سرویس های قابلقبولتری ارائه دهد؟ چاره ادارۀ خوب آزمایشگاه، ارائه سرویس ها متعدد و پاسخگویی سریعتربه مشتری ، پنل پیامکی آزمایشگاه میباشد.
پنل پیامک آزمایشگاه، نرمافزاری اینترنتی میباشد که قابلیت و امکان ارسال پیام به کاربران متفاوت را داراست تا بتوانید در وقتی کوتاه و با هزینۀ مطلوب پیامی مشخص و معلوم یا چند پیام مختلف را به شمارههای گوناگون ارسال نمائید.
مزایای پنل پیامک آزمایشگاه ها
با دقت به محیط کاری کلینیک و ازدحام مراجعان، پنل پیامک آزمایشگاه به مدیریت خوب، سرویسرسانی سریعتر و البته پاسخگویی سر وقت به مراجعان کمک مینماید.
به عنوان مثالً تصور کنید که آزمایشگاه هم بخواهد به بیماران وقت بدهد، هم به چندین نفر اعلام نماید که پاسخ آزمایش آماده میباشد. درین میان تبلیغات، قرارداد با داروخانه و پزشکان جدید و بعضی کارهای دیگر هم میباشد که نیاز به نیروی انسانی و هزینه کافی داراست.
به کارگیری از پنل پیامکی برای آزمایشگاه مزایای کاربردی و مثبتی دارااست، که شاید از یک تبلیغات معمولی استارت خواهد شد و تا ارائۀ سرویس ها به بیماران ادامه داشته باشد. البته این مزایای کاربردی و کمهزینۀ پنل ارسال اس ام اس آزمایشگاه چیست؟ در شماره بعدی مرحله به مرحله دربارۀ آنان صحبت میکنیم.
برای مطالعه شماره بعدی این مقاله بر متن زیر کلیک کنید