کاربرد بازاریابی پیامکی برای کسب وکارها
بازاریابی پیامکی، اجرای کمپینهای تبلیغاتی، ارتباط با مشتریان و پیامکها خرید ( Transactional SMS ) برای رسیدن به هدف های بازاریابی با به کار گیری از پیامک (پیام کوتاه) میباشد. این پیامک ها بیشتر به خواسته برقراری ارتباط از روش پیشنهادات، به روزرسانیها و هشدارهای حساس به زمان به افرادی ارسال میشود که با اخذ این پیام ها از برند شما رضایت مند هستند یا این که شمارا میشناسند اما هنوز خرید نکردهاند.
ریتارگتینگ با به کارگیری از اس ام اس
همان گونه که میدانید، هزینه مجاب کردن مشتری قبلی به خرید دوباره بسیار کمتر از جذی مشتری جدید میباشد، لذا معنی ریتارگتینگ ( با Retention تفاوت دارد ) در معنای مشغول کردن دوباره یک مخاطب یا این که مشتری با سرویس/محتوا میباشد هنگامی که تا قبل از این یکبار مراجعه نموده است. مانند یک فروشنده که بعداز یک جلسه فروش در انتظار جواب مشتری میباشد البته هنوز مشتری به قطعیت خرید نرسیده میباشد، لذا با یک اس ام اس دوباره یادآور می گردد که سرویس را با شرایط ویژه به مشتری ارایه می دهد تا او سریعتر مجدد وارد وبسایت یا این که اپلیکیشن شده و ثبتنام یا خرید نماید.
شیوه های جذب لید (سرنخ)
برای این خواسته شیوه های پایین وجود دارد:
۱. با درج یک فرم جذب سرنخ ( شماره تلفن یا این که نشانی اینترنتی ) به بهانه ارسال تخفیف یا این که مطالب جدید، این داده ها را از استفاده کننده وب سایت یا این که اپلیکیشن می گیرید.
۲. ارسال پیامک با قابلیت جوابدهی. مشتری بعد از مشاهده پیام برای درخواست مشورت کردن، ارتباط با مجموعه فروش و … عدد خاصی را در پاسخ پیامک مینماید و شما مبتنی بر پاسخ، تلفن مشتری را گروهبندی می کنید و اقدامات آینده را اعمال میدهید.
۳. به اشخاصی که در نمایشگاه، رویداد و … ارتباطات گرفتهاید در همان لحظه پیامک بفرستید و اطلاعات تماس را ارسال فرمائید.
۴. به کار گیری از پنل ارسال و دریافت پیامک که امکانات متنوعی برای رابطه با مشتریان در اختیار قرار بدهد.
نرخ تبدیل اس ام اس
چنانچه مطالب بازاریابی پیامکی را مطالعه نموده اید، ممکن است دیده باشید که نرخ بازشدن پیامک متوسط ۹۸٪ میباشد. البته بسیار تفکر بر انگیز میباشد که چرا هنوز بازاریابان از روشهایی که برای ارسال پیامک به کار گیری می نمایند نرخ بازخورد بسیار کمی را ایجاد مینمایند درین مقاله به رفع این نواقص و خطاها میپردازیم.
چندین روش اشتباه در ارسال پیامک
۱. به کارگیری از روشهای ارسال پیامک انبوه یا بانک به مناطقی میباشد که امکان خدمتدهی برند در آنجا نیست.
۲. عدم فعالسازی منشی پیامک
۳. کپیرایت متن پیامک بدون دقت به سن، جنسیت، سواد و حوزه سکونت استفاده کننده
مطالعات نشان میدهد که نرخ تبدیل تبلیغات پیامکی میتواند تا ۴۵٪ باشد.
نرخهای تبدیل در پیامک اعجاب آور میباشد. نرخ باز شدن بسیار بالا که اشاره شد. نرخ پاسخ یا این که response rate در پیامک که هشت برابر بیشتر از ایمیل میباشد و نرخ کلیک که حدود 30 درصد میباشد.
شیوههای افزایش نرخ تبدیل در پیامک ( اس ام اس مارکتینگ )
برای افزایش نرخ تبدیل و فروش بیشتر از پیامک به موارد ذیل اعتنا نمائید:
۱. تعیین طرز ارسال و دسته مخاطبان متناسب با هدفی که دارید.
۲. ارسال پیامک دربردارنده اطلاعات شرکت بلافاصله بعد از دریافت شماره مشتری ( در وب سایت، نمایشگاه و … )
۳. به کارگیری از هدلاین ( ۵۰ کاراکتر اولیه متن پیامک ) ترغیب کننده به گشودن و مشاهده کل متن
۴. ارسال پیامک بلافاصله بعداز پیامک صوتی
۵. ساخت خبرنامه پیامکی و ارسال به مشتریان دست کم یکبار در هفته
۶. درج لینک اختصاصی شده به همراه یک آفر تخفیف برای نصب یا این که دانلود اپلیکیشن
۷. به کارگیری از اینترنت سرویس پیامک طاها اس ام اس برای رفع تمام گرفتاریهای اتصال وبسایت و اپلیکیشن به پیامک
۸. پیامک را برای کاربر شخصیسازی نمایید. این قابلیت در پنل اس ام اس طاها اس ام اس با ارسال کلمه و واژه کلیدی ممکن میباشد.
۹. CTA یا این که اقدام به عمل ( لینک در پیامک ) صحیح و قابل قبولی در متن قرار دهید. از لینک و پیوند کوتاه به کار گیری فرمائید.
شایسته ترین مجال برای ارسال پیامک ( فرصتبندی ارسال )
ارسال پیام کوتاه به مشتریان ممکن میباشد معمولی به حیث رسد – البته درک کردن کیفیت و فرصت تماس با استفاده کننده برای یک کمپین متن اثرگذار بسیار اصلی میباشد. تعیین شایسته ترین مجال برای ارسال پیامک بازاریابی برای عده ای که متن شمارا می خوانند و مبادرت به کلیک روی پیوند یا این که ارتباط تلفنی می نمایند تأثیر میگذارد.
هیچ ورژن نهایی برای زمان مطلوب ارسال پیامک تبلیغاتی نیست. هر فرد به پیامکهای بازاریابی متفاوتی جواب خواهد داد. بعضی از مشتریان ممکن میباشد به متنی که ساعت 9 صبح ارسال گردیده جواب خوبی بدهند، در حالی که دیگر افراد ممکن میباشد ساعت ۵ عصر پیامهای کوتاه بخوانند.
با این حساب ، هنوز چند آیتم معمول وجود دارد که مشاغل گرایش دارند پیامک بازاریابی ارسال نمایند:
روزهای کاری میان ساعت ۹ صبح تا ۱۲ شب. اشخاص رغبت دارند اعلان های خود را بررسی کرده و پیام ها را درین زمان (پیش از آغاز روز کاری) بخوانند.
روزهای هفته میان ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۰ شب. درین ساعتها، مشتریان احتمالاً روز کاری خود را به نقطه نهایی رساندهاند و سر در تلفنهای خویش خواهند داشت.
پنجشنبهها و جمعهها در میان ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ شب. این فرصت خوبی برای ارسال پیامک انبوه میباشد، چون مخاطبان شما هنوز سرگرم برنامههای آخر هفته نخواهند بود.
روزهای جمعه میان ساعت ۴ تا ۷ بعدازظهر. این فرصت آسان برای جلب دقت مشتری شما میباشد، چون احتمالاً اوضاع برای هفته بعد مهیا شده است.
پیامکهای بیزنس مقصود متفاوتی از پیامکهای گاه و بیگاه میان دوستان یا این که اعضای خانواده دارا هستند. اگرچه مشتریها به احتمال زیاد در برخی موردها متن شمارا میبینند، البته همیشه پیامی را که ارسال میکنید پذیرا نخواهند بود.
قطعا متنهای پیامک را تست A/B فرمائید
تست A / B یا این که به عبارتی تست موقعیت دوگانه که دو نسخه از یک چیز را مقایسه میکنید. آزمایشی میباشد که براساس آن میتوانید عملکرد و برخورد دو گزینه را با هم مقایسه فرمائید
شما نسخه A را نسخه کنترل و نسخه B را نسخه مقایسه تعریف میکنید.
این شیوه یک نحوه بهینه سازی حاصل یا CRO میباشد. در بازاریابی اس ام اس، نتیجه ها بهینه سازی گردیده مشمول نرخ بازکردن و نرخ خرید مجدد میباشد. اصولاً، شما تست میکنید که چقدر میتوانید از روش ارسال پیام کوتاه به مقصود خویش دست یابید.
دراین شیوه با تغییر در فاکتورهای مهم مثل متن پیامک، زمانبندی ارسال، نوع آفر و نوع ارسال، میتوانید آیتم با صرفه را با مقایسه نرخها بدست آورید.
این آزمون به شما اجازه میدهد تا بدانید چه چیزی بهترین عملکرد را داراست و منفعت بیشتری را به همراه دارااست.
لیست سفید پیامک
به لیستی که شما از مخاطبان بیزنس خویش ایجاد میکنید لیست سفید پیامک میگویند. در ارسالهای متفاوت بر طبق نوع گزارشدهی ارسال می توانید از شمارههای داخل گزارش، مورد ها بلک لیست را حذف کرده و لیست سفید تنظیم نمائید.در خبرنامه پیامکی هم همین فعالیت را ایفا دهید و آنهایی که عمدات نرسیده به تلفن همراه میباشند را از لیست پیام بعدی حذف نمایید.
ارتقاء فالوور با پیامک
به آسانی لینک به اشتراکگذاری را بعد از کوتاهکردن در متن پیامک قرار دهید. پیامک کمک مینماید تا تعداد قابل توجهی از مخاطبان روی پیوند کلیک نمایند و شما رو فالو نمایند.
آموزش اس ام اس مارکتینگ یا بازاریابی پیامکی
امید داریم مقالهای که خواندید برای شما موءثر بوده باشد. طاها اس ام اس ، برای اجرای کمپین پیامکی موفق موضوعات اصلی و مرتبط را از روش وبلاگ طاها اس ام اس در اختیار شما قرار میدهد. برای یافت موضوعات کافیست در برگه مقالات آن را سرچ نمائید. موضوعات موردنیاز خویش را در بخش نظرات برای ما بنویسید.