ماژول پیامک چیست؟
ماژول پیامک چیست؟
ارسال پیام کوتاه به مشتریان امروزه به یک موضوع ضروری برای کسب و کارهای مختلف تبدیل شده است. ماژول پیامک که به دونوع ماژول مستقیم و ماژول پیامک درگاه ارتباطی تقسیم میشود به کسب و کارها این امکان را میدهد تا برای مشتریان خود پیامک ارسال کنند.
در واقع ماژول پیامک به ایجاد یک ارتباط قوی بین کسب و کارها و مشتریان آنها کمک میکند. در ادامه بیشتر با ماژول پیامک، انواع آن و نحوه استفاده از آنها آشنا میشویم. باطاها اس ام اس تا پایان این مطلب همراه باشید.
آشنایی با ماژول پیامک
در گزشته ماژول پیامک یک قطعه سخت افزاری بود که به وسیله مودمهای GSM و از طریق سیمکارت های فیزیکی پیامکهایی را به صورت خودکار ارسال میکردند.
با این حال با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ایجاد سامانه پیامکی، حالا ماژولها با اتصال به وب سرویس و پنل پیامکی میتوانند کارهای مختلفی از جمله ارسال پیامک تشکر بعد از هر تماس یا تأیید هویت اعضای جدید اپلیکیشن و سایتها را انجام دهند.
مزایای استفاده از ماژول پیامک
با استفاده از ماژول پیامک میتوانیم پیامهای تشکر، نظر سنجی، پیگیری و پشتیبانی و … را برای مشترکان و مخاطبان خود ارسال کنید. به همین دلیل است که بسیاری از مؤسسات، شرکتهای دولتی و خصوصی، فروشگاهها ها، آموزشگاهها و … از ماژول پیامک استفاده میکنند.
برای مثال زمانی که با یک شرکت یا آموزشگاه تماس میگیرید ممکن است تا مدتها پیامکهایی از طرف آن شرکت یا موسسه دریافت نمایید. این ماژول اس ام اس است که چنین امکانی را به آن شرکت یا آموزشگاه میدهد.
البته علاوه بر این، با اتصال ماژولهای پیامکی به وب سرویس و استفاده از API ماژول پیامکی در سایت میتوانید استفادههای گستردهتر و پرکاربردتری از این نوع ماژولها انجام دهید. تأیید هویت اعضای جدید، ارسال اطلاعات خریدهای انجام شده، ارسال کد تخفیف و … از دیگر مزایای ماژول پیامک هستند.
شما میتوانید با تهیه سامانه پیامکی علاوه بر استفاده از ماژولها، به ارسال پیام انبوه تبلیغاتی بپردازید.