اصول مشتری مداری در کسب و کارها
اصول مشتری مداری در کسب و امور
اصول مشتری مداری در کسب و امور :

۱٫آموزش و علم
شما ارائه دهنده هر سرویس و یا این که محصولی که باشید , باید در خصوص آن , اصول به کار گیری از آن , اشکالات و نقاط قوتش داده ها جامع داشته باشید . علم بالای شما در مسئله فروش قادر است شمارا در موضع یک مشاور قرار دهد تا فروشنده .
هرچقدر شما داده ها بالایی داشته باشید , اعتماد خریداران را دربارهی مدل محصولشان بالا خواهید پیروزی و رابطه کارکشته در بین شما و مشتری تولید خواهد شد .
۲٫سرعت ارائه سرویس ها
هیچوقت مشتری را منتظر نکنید . زمان خودتان را به نحوی مدیر کنید که به امورات تمام مشتریان برسید . در شرایطیکه مشتری حضوری دارید , با توجه و سرعت کارشان را پیگیری نمایید . در صورتیکه به صورت تلفنی با مشتریان خویش در رابطه باشید , هیچ وقت مشتری را بیشتراز ۳۰ ثانیه پشت خط معطل نگه ندارید . در صورتی بررسی درخواستش طولانی باشد , میتوانید بعداز انجام کارش با وی تماس گرفته و اورا با خبر نمایید .
۳٫احترام به مشتری
بقای تمام سرویس ها و محصول ها به مشتریان و مصرف کنندگان آن است . احترام به مشتری را سرلوحه تمام شغل های خویش قرار دهید . ممکن است با مشتری بی ادب و یا این که عصبانی برخورد نمائید ولی شما در تمام لحظات خونسردی خودتان را مراقبت فرمائید و هیچ زمان با مشتری برخورد بی ادبانه نداشته باشید .
۴٫افزایش کیفیت
هر محصولی نیز که داشته باشید , به کیفیت آن ارزش دهید . احتمال دارد تا برهه زمانی محدودی شاهد خرید مخصول خویش باشید , ولی بعد از مدتی هیچ فروشی نخواهید داشت . میتوانید با رابطه با مشتریان خویش و اخذ بازخوردهای آن ها متوجه نقاط ضعف کارتان گردید .
اصول مشتری مداری در کسب و کارها
در صورت تمایل به ساایت های دیگر ما مراجعه کنید